Seducció (català)

Seducció. Com conèixer noies? Com fer que la noia que m’agrada em faci cas? Com puc ampliar el meu cercle social? És possible aprendre a fer nous amics? De quina manera puc lligar en una discoteca? Com puc pedre la por a parlar amb noies?

La resposta la tens en aquest bloc de seducció. Jo mateix em feia aquestes preguntes no fa gaire. Em vaig comprometre a millorar-me com a persona i em vaig especialitzar en relacions socials. I he pensat que seria una llàstima ignorar a tots aquells que volen fer ús de la llengua catalana en aquest àmbit tan íntim i important de de les nostres vides.

Com potser ja saps, jo sóc originari de Mallorca, un lloc petit, conservador, tradicional…i amb molt d’encant natural. Així, si tens algun dubte sobre Barcelona o Mallorca, relacionada amb la seducció i les habilitats socials, pots contactar amb mi.

Properament realitzaré seminaris i tallers de seducció i habilitats socials a Barcelona i Mallorca. Si estàs interessat pots mirar el calendari de propers tallers de seducció.

I si tens alguna consulta puntual o necessites coaching personalitzat, contacta’m.

El meu correu: evil@seduccioncientifica.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s